Svatby v Benátkách 42. díl přehrát online

Přehrajte si přes internet seriál Svatby v Benátkách 42. díl. Na této webové stránce už na vás čeká aktuální pokračování populárního seriálu televize Prima Family. Dnešní díl se jmenuje „Narozeniny” a rovnou vám prozradíme, že je budou slavit Olgy dvojčata. Jaká ale bude oslava a kdo na ní dorazí a nebo nedorazí?

Pokud si chcete pustit seriál Svatby v Benátkách 42. díl, tak jste zde správně. Přímo zde pro vás máme video se zbrusu novou epizodu Svateb. U nás si jí můžete pustit pouhými pár kliknutí myši. Je to jednoduché, pohodlné a naprosto zdarma. Na rozdíl od oficiálního webu play.iprima.cz vás také u nás nebudou rušit žádné vlezlé reklamy každý deset minut přehrávání. Obraz i zvuk je naprosto perfektní, takže nezbývá nic jiného, než abyste se uvelebili do křesla a pustili jste si tento díl z úterý 17. února 2015 s námi online. Moc dlouho se nerozmýšlejte a pojďte do toho!

Lenka stále váhá, zda má Davidovi říct celou svatbu. Jsou sice čerství novomanželé, ale Lenka se nemůže zbavit výčitek. Lenka se tak jde Davidovi přiznat. Mluví k němu potichu a tichým hlasem. Bohužel to nakonec dopadne tak, že se David začne radovat hned co mu oznámí, že je těhotná. To že dítě není jeho mu už ani říct nestihne. Lenka je tak možná v ještě větším maléru, než na začátku. Krátký úlet s doktorem Bromem jí může zničit zbytek života.

Seriál Svatby v Benátkách 42. díl online ke slédnutí.

Romeo je neklidný ze svého starého parťáka Timura Popa. Ten mu stále nedá pokoj a je mu v patách. Vypadá to, že po něm bude chtít nějakou laskavost. Jenže jakou? Romeo se od něj snaží držet co nejdál, ale Timur se nenechá jenom tak odbýt. Chce dát Romeovi signál, že může spolupracovat po dobrém a nebo po zlém. Vydá se tak za Olgou domu. Nic jí ani dětem neudělá, ale jako vzkaz pro Romea je to dostatečně důkladné. Ten se hned začne bát o Olgu i dvojčata.

Později se ho Olga ptá, kdo vlastně byl ten divný člověk, co jí navštívil. Romeo jí přizná všechno. O tom kdo to byl Timur i o své minulosti, kdy s ním spolupracoval. V Olze jakoby se najednou krve nedořezal. Tak naštvaná na Romea ještě nebyla. Následuje opravdu ostrá hádka. Po ní se Romeo rozhodne odjet. Je to jediná šance jak chránit sebe, Olgu i děti. Má přeci možnost se vydat na fotografickou stáž do Irska, kam původně nechtěl. Najednou se to ale zdá jako celkem dobrá možnost, jak se na čas ztratit z dohledu.

Olga slaví s Emou a Danem jejich společné narozeniny. Dvojčata si je náramně užívají. Romeo bohužel nedorazil, stejně jako Pivoda. Filip jako skutečný otec dětí dostal rovnou zákaz přijít. Alespoň tedy poslal drahé dárky, kterými se snaží děti zaujmout. Podaří se mu to ale? Olga je z jeho gesta nešťastná a neví co si má dál počnout.

David a Lenka při společném jídle.

Tak to je ukázka těch nejdůležitějších příběhů nového pokračování Svatby v Benátkách 42. díl, který se vysílal v premiéře v úterý 17. února 2015 a jmenuje se „Narozeniny”. Snad se nám podařilo vás dostatečně zaujmout. My si myslíme, že se jedná rozhodně o velmi zajímavou epizodu, která stojí za shlédnutí. Právě proto jsme jí také pro vás připravili na této webové stránce hezky pohodlně a zdarma. Video si pusťte co nejdříve, protože tady opravdu nemusí být věčně. Na závěr už vám tedy jenom popřejeme příjemnou zábavu!

TOPlist